Agilty

Hejsan alla Dandievänner!

Helgen som gick var det stor agilityfest på Jönköpings brukshundklubb. Eftersom jag fått nys om att en av mina JRT-valpköpare skulle dit och tävla så var jag sugen på att åka dit och kolla. Sagt och gjort, jag tog med mig min alldeles egna fotograf Lina Källberg Jonson och en annan Dandie Dinmont Vänn som ni nog alla känner nämligen Marie-Louise Nilsson.

Vi åkte så vi skulle vara där i god tid för Carita och Gazellens andra lopp. Tävlingen startade redan klockan sju och så tidigt ville ingen av oss morgontrötta vara på plats.


Vi hade nästan precis placerat oss vid den ringen där smal-hundarna tävlade så var det dags för team Gazellen. Hon är en riktig racerråtta denna tjej. Nästan lite för snabb för sin matte. Det blev ett spännande lopp men en disk. Om jag, novis i ämnte fattade rätt. Jag gick sedan för att träffa dem och upptäckte att matte var lika nöjd ändå. Hon vet ju vilken härlig och även snygg hund hon har. Kolla Linas bilder nedan så får ni döma själva. Nu blev det en liten paus för att bygga om banorna för nästa lopp. Vi bestämde att vi skulle stanna en stund till och se även detta och gick därför för att ta en fika och se oss omkring! // Janette

 

Detta var verkligen en upplevelse att se så många tävlingssugna hundar och förare! Vi hade det så trevligt jag, Janette, Lina och våra hundar. Såå duktig fotograf hon är Lina, underbara bilder!
Oj vilket långhopp!

Japp, det räckte ända fram

Snabb slalomhund!!

 

Ja här går det verkligen undan i svängarna! Jättetrevligt var det att få träffa Carita och Gazellen också och att få se det underbara samspel mellan dom. Det syntes verkligen att dom båda njöt av tävlingen och av varandra både under tävlingen och efteråt! // Marie-Louise

 Candy ser så nöjd ut vid ringside.

Frida , nöjd även hon.

Holly väntar tålmodigt även hon vilket inte hör till vanligheterna!


Nå, vad tycker ni om Gazellen?

När vi sedan kom hem var vi alla nöjda och belåtna.

 

30 sep 2015

Flag Counter