Dandie Träff 2020

/domare-fredrik-gustafsson.jpg

Domarpresentation:

Fredrik Gustafsson är ett välkänt ansikte och en van utställare/handler som många nog har sett på olika utställningar. Han har visat andras hundar på stora utställningar med gott resultat, även hans egna med stor framgång. Han började år 2000. Hans första egna ras blev American Staffordshire Terrier och nu även finns en Saluki som kom in 2015, som visat framfötterna och är Multi champion och C.I.B. Men terrier har alltid ett stort rum i hjärtat.

Hans hundengagemang är stort och han håller i ringträningar och handlerkursen runt om i Sverige när tid ges. Utbildad ringsekreterare och brinner för utställning med allt det innebär. Som domare gäller det att göra jobbet så noggrant som möjligt och hjälpa helt nya utställare och även erfarna att få en bra upplevelse som möjligt i ringen, och hjälper gärna till så alla känner sig trygga och välkomnande. Har dömt några inofficiella utställningar och hoppas en dag ta steget att bli auktoriserad domare.

Notera gärna datum för träffen i era kalendrar, 30 april - 3 maj! Ni får tre utställningar på en helg :)1 maj Dandie Dinmont Vänners inoff utställning, 2 maj SvTek:s utställning Tångahed, 3 maj SKK:s utställning i Lidköping. 

Nätverket har bokat ett antal rum och elplatser, som kan reserveras via Bosse Andersson. 

Välkomna ska ni vara!

Bästa Dandie-hälsningar Bosse & Eva & Jessica & Randi & Lotta

8 nov 2019

Flag Counter