En mycket lyckad helg för familjen Cederström

 

 

En mycket lyckad helg i Malmö för familjen Cederström

Strax innan lunchtid Lördagen den 19/3 startade resan mot Malmö med hela familjen med hundar. Denna gång blev det sonen Tobias som stod för körningen. Väl framme blev det incheckning på Malmö Arena hotell. Kvällen gick helt i goda vänners lag tillsammans med Eva och Björn Nilsson, Anna och Sanna då vi åt middag på en närbelägen restaurang. 

Söndagen den 20/3, efter hotellfrukosten, blev det att inta Malmö Mässan för hundutställning. Lotta Berglunds Jack Russell hane var den första att studera i ringen.

watch4.htm


 

Stora delar av förmiddagen gick åt till att sprida information om denna underbara ras till förbipasserande besökare. En mycket givande och tillfredställande förmiddag. Runt lunchtid blev det dags för rasen Dandie Dinmont Terrier att inta ringen. Vår Sjöbolyckans Zuma Blitz fick Excellent, Hp och 3:a i konkurrensen. Han fick även gå med i Janette Anderssons uppfödargrupp som fick Hp och en visningsrunda i Bisfinalen. Vår Collector`s Incredible MR Dubbs fick Excellent, Hp, 2:a i konkurrensen, CK, Reservcert och Reservcacib.

watch5.htm


Det blev en natt till på hotellet för att sedan åka hem Måndagen den 21/3.  Det blev en helt lyckad helg i Malmö och vi framför ett stort tack till alla vänner som gjorde detta möjligt.

Det var allt ifrån familjen Cederström och Lyckeby för denna gång.

24 mar 2016

Flag Counter