En mycket trevlig helg i Tångahed

 
 
En mycket trevlig helg i Tånga Hed
Fredagen den 6 Maj 2016 gick åt till att vi åkte från Lyckeby till Tånga Hed. Dit anlände vi på eftermiddagen och möttes av många av de vänner vi skulle umgås med under hela helgen. Det var människor som vi delar ett stort intresse med, nämligen hundarna Dandie Dinmont Terrier. Helgen skulle också avslutas med en hundutställning under Söndagen. Kvällen ägnades åt att packa in allt på rummet och bekanta oss med både vänner som vi träffat tidigare och vänner som var helt nya.  
Lördagen den 7 Maj innehöll bland annat tipsrunda, trimtips, hjälp med trimning av en del hundar och även ett par lotterier.  Grillningen utomhus båda kvällarna blev också ett populärt inslag. Frampå eftermiddagen satte vi upp vårt tält på utställningsområdet. 

watch.htm

20160508 Dandie i ringen

 

watch1.htm

20160508 I Tånga Hed

 

watch2.htm

20160508 Skyeterrier i ringen

 
Söndagen den 8 Maj tillbringades på hundutställningen. Denna dag anordnade Terrierklubben en utställning för 470 terrier där bästa terriern för dagen skulle utses. Värt att nämna är att ca 35 Dandie Dinmont Terrier var anmälda till utställningen. Stämningen runt ringen var god under hela dagen. Filmerna talar sitt tydliga språk om hur utställningen var.
 
Det finns så mycket att säga om denna som är min sista film från utställningen i Tånga Hed. Rasen Dandie Dinmont Terrier följde med hela vägen från att de började i ringen tills den sista gick in i Bisfinalen och blev Bis-4:a. Ett stort grattis till Janette Andersson med sin uppfödargrupp. Ett stort grattis till Leena Hurt som vann avelsgruppen. Ett stort grattis till Lotta Berglund som blev Bis-4:a med Wella. Ett stort tack till alla som gjorde helgen och denna dagen till den underbara tillställning som den blev.  Filmerna är helt och hållet gjorda av mig, Christer Cederström.

watch3.htm

20160508 I Finalringen 

Det var allt från mig och min familj för denna gång och jag hoppas få uppleva fler sådana här tillfällen.
15 maj 2016

Flag Counter