En trevlig helg i Älmhult och Tånga Hed

En trevlig helg i Älmhult och Tånga Hed

Torsdagen den 10 Maj åkte vi till Älmhult för en inofficiell hundutställning. Vidare gick resan sen eftermiddag till Tånga hed dit vi anlände ca 22:30.

 

/morgon-11-maj.jpg

Efter en kort natts sömn blev det en lugn förmiddag den 11 Maj i Tånga hed. Under dagen anlände allt fler vänner som tillhör vårt nätverk. Först på plats kom vår vän från Finland, Janina Fraser.

 

/morgon-12-maj.jpg

 

Framåt kvällen den 11 Maj anlände allt inbjudet folk till träffen. Några fick lite hjälp att komma på plats, det är sådant som kan hända. Under den tidiga kvällen samlades alla runt grillen för att inta lite medhavd mat.

 

/thumbnail_2-kvall-11-maj.jpg

/thumbnail_kvall-11-maj.jpg

Lördagen den 12 Maj blev återigen en dag med fint väder. Under förmiddagen blev det bland annat en tipspromenad, lite hjälp med trimning av hundar.

/thumbnail_nat-1.jpg

På eftermiddagen genomfördes nätverkets egen inofficiella utställning. Ett mycket trevligt arrangemang. Pia Fogelberg Berglund var en mycket bra och trevlig domare.

/thumbnail_nat-2-1.jpg

Efter en lyckad utställning blev det en grillkväll till. Denna gång även med lotteri och en intressant paketauktion.

 

/tanga-12-maj.jpg

Efter att ha tagit farväl av en del vänner morgonen den 13 Maj blev det att gå till Västra terrierklubbens Officiella utställning. Även denna hölls inomhus.Efter utställning blev det en lugn kväll på Tånga hed då vi tog en natt till och åkte hem morgonen den 14 Maj.

Många tack till alla som gjort allt arbetet bakom denna lyckade helg. Många tack även till alla glada vänner.

 

Christer Cederström

 

17 maj 2018

Flag Counter