En trevlig helg i Malmö mm

 

 

En trevlig helg i Malmö mm

 

 

 

 

 

På förmiddagen Lördagen den 25 November åkte hela familjen från Lyckeby ner till Malmö. Denna gång hyrde vi 2 dubblerum på ett hotell. Efter incheckning och senare på eftermiddagen gick vi ut och åt på en restaurang med försäljarna på Zootropic Eva Nilsson och Björn.

På Söndagen den 26 November åt vi en god hotellfrukost tillsammans med våra vänner Lotta Berglund och Marie-Louise Nilsson. Det var meningen att de skulle varit med ute och äta på Lördagen. Det blev inte så då de hade varit med på Lördagens domarkonferens med sina hundar Ebble och Frida. De hade varit uppe tidigt på Lördagen och behövde sova 12 timmar.

/hotellfrukost-i-malmo.jpg

Efter den goda frukosten blev det så Terrierklubbens utställning, Terrierderbyt, i Mässhallen.

/ringside.jpg

 

Även här infann sig våra goda vänner, Lotta Berglund och Marie-Louise Nilsson. Här blev det en lång väntan då vår ras Dandie Dinmont terrier gick in sist i ringen. Efter att domaren inväntat en domaraspirant blev det så dags för mig och vår underbara hane SE UCH Collector`s Incredible Mr Dubbs att träda in i ringen. Han fick Excellent och blev 2:a i konkurrensen.

Lotta Berglund ställde så sin fina tik Amulette.

 

Denna underbara tik fick Excellent , CK och 3 Btkl. 

Efter utställningen blev det 1 natt till på hotellet i Malmö. Måndagen den 27 November gick färden hem till Lyckeby igen. Ett tack till alla trevliga vänner som gjorde helgen så otroligt bra som den blev.

Detta var vår sista utställning för året. Totalt är det hela 20 domare som har sett vår SE UCH Collector`s Incredible Mr Dubbs. Det har givit mycket reklam för denna underbara ras. Vidare har det varit många trevliga möten med likasinnade människor i både Sverige och Norge.

Nu ser vi fram emot ett nytt utställningsår 2018 med början på My Dog vid Trettonhelgen.

Det var allt från mig för denna gång.

 

Christer Cedertström

29 nov 2017

Flag Counter