En trevlig helg i Oslo

 

 

 

En trevlig helg i Oslo

Tidigt på morgonen den 10 Juni åkte jag och hela familjen till Oslo för en hundutställning där. Denna gång var inte utställningen i Drammen utan i Oslo. Väl framme i Oslo checkade vi in på det vandrarhem vi skulle komma att bo på i nätterna 2. Efter incheckning blev det en fortsatt trevlig eftermiddag hos vår uppfödare Randi Skare. Där kom också en del vänner som vi träffat tidigare men även nya vänner.

Morgonen därpå var det dags för hundutställningen. Vädret var inte det bästa med lite duggregn.  Sjöbolyckans Otello Af Verdi (Timmy)  var den första i rasen att gå in i ringen. Timmy fick Excellent, blev 1:a i konkurrensen, bästa hane, Ck och Cert. Han är så vacker i ringen.

 

Vår underbart goa Sjöbolyckans Zuma Blitz ( Sixten) fick Excellent och 2:a i konkurrensen.
Turen kom sedan till vår Svenska utställningschampion Collector`s Incredible Mr Dubbs som fick Excellent, 1:a i konkurrensen, 3:a Bhk, CK och reserv Cacib.
Då Timmy blev bästa hane gick han in och tävlade om Bir och Bim. Här blev Timmy Bir.

/timmy-cert-bir-norge-11-juni.jpg
Efter utställningen åkte till vår uppfödare i Norge, Randi Skare, där vi blev bjudna på gott att äta. Mycket prat blev det också innan vi åkte tillbaks till vandrarhemmet.
När en frukost hade ätits på morgonen den 12/6 gick färden tillbaks hem.
Sammantaget var det en bra helg i Oslo där vi träffat många vänner. Goda framgångar för våra hundar med hem i bagaget. Alla våra 3 hundar har nu någon form av Certifikat, Svenska eller Norska. Ett stort tack till alla vänner i Norge som gjorde helgen så trevlig för oss som den blev.
Christer Cedertström  
14 jun 2017

Flag Counter