Happy Birthday Dandie Dinmont Vänner!

Hejsan alla Dandievänner!

Hipp, hipp, hurra och stort grattis till Dandie Dinmont Vänner som fyller ett år!

Nu är vi, jag, Lotta, Marie-Louise och Bosse med respektive Thomas, Kalle och Eva tillbaka på Tjörn där hemsidan föddes för nästan exakt ett år sedan. Vi har en underbar helg, äter och dricker gott samt har det urmysig i Bosse och Evas stuga. 

Fredag kväll gick vi en promenad ner till havet, vilket uppskattades av så väl hundarna som människorna. Amullette togs sig till och med ett kvällsdopp.

/bild-1-2.jpg/bild-4.jpg/bild-3.jpg

Tidigare idag var vi i Skärhamn på hantverksmarknad. Medan vi gick runt och tittade så blev vi uppehållna flertalet gånger när folk undrade vad vi hade för hundar med oss. Det var en mamma som sade till sitt barn att titta vilka fina taxar, varpå Lotta snabbt informerade dem om vilken ras det var samt dess ursprung och deras lämplighet som familjehund.  Hundarna vi hade med oss var Wella, Ginger, Candy, Amulette, Frida och Aramis och de blev väl omklappade och gosade med av så väl barn som vuxna. Det var verkligen många som var nyfikna på vår underbara ras och vi har delat ut jättemånga visitkort om vårt nätverk må ni tro, de är faktiskt nästan slut! Men vi har beställt nya, så om det är någon som vill ha egna att dela ut får ni kontakta Lotta så skickar hon till er.

/img_3161.jpg/1468686411690527234363.jpg

När vi kom tillbaka till stugan var hundarna helt slut så det blev till att sova några timmar medan hussar och mattar åt middag. Efter kaffet var det dags för en promenad igen, nu i den omgivande naturen. Här var det konstföremål utplacerade i fårhagen runt Pilarne. Det var en härlig promenad med många fina bilder i kameran.

Under helgen har vi även planerat kommande Dandieträff för 2017. Vi har även författat ett välkomstbrev som kommer att skickas till nya dandievänner. 

Många Dandiehälsningar, 

16 jul 2016

Flag Counter