Hej på er alla trevliga vänner!

Då det är länge sedan jag skrev här sist får ni lov att börja med att följa med mig tillbaks i tiden.

Jag börja denna tillbakablick med dagen den 10 Juli 2016. Detta var dagen då jag åkte med hela familjen till vår uppfödare Janette Andersson i Skillingaryd. Ärendet var att ta med en liten tillökning till hundflocken med hem. En valp vid namnet Sjöbolyckans Otello Af Verdi, kallas Timmy, och han är Pepparfärgad. Med denna valp har jag tagit på mig ansvaret att meritera även honom på utställningar då han är köpt på halvfoder.

/blogg-okt.jpg

Vidare får ni följa med till Sandviken den 3 September för utställningen i Högbo bruk. Denna utställning genomfördes på hela familjens resa till Klimpfjäll i norra  Sverige. Denna utställnings resultat blev mycket utöver det vanliga. Både den underbara Sixten och Amigo fick Excellent och CK. I tävlan om Certet tog vår vackra Amigo hem sitt första Svenska Certifikat. Alla fick även äran att träffa Leena Hurt med flera under hela dagen. Här fick hon både Bir och Bim. 

ladda-ned.htm

Ca 3 veckor senare gjorde Timmy sin ringdebut i Nybro den 24/9 där han blev Bir-och Big valp och placerad i Bisfinalen. Amigo glänste vidare med att bli Bir-och Big. Han blev även placerad i Bisfinalen. 

watch-1.htm

Nästa gångna framgång blev i Tångahallen i Tånga hed den 1 Oktober. 19 Dandiesar ställdes där. Även på denna utställning tog vår valp Timmy stora framgångar. Han blev återigen Bir-och Big valp. Återigen blev det 1 varv i Bisfinalen där han blev Bis 4. Jag är så tacksam över den stora uppslutning av vänner som gjorde dagen i Tånga till den fina dag som det blev. Jag måste även tillägga att vår uppfödare Janette Andersson visade både Avelsklass och uppfödargrupp, vilka båda gick vidare till Bisfinalen. En stor heder till denna uppfödare som tar hand om sina valpköpare på ett föredömligt sätt. Det är alltid lika trevligt när man kan locka ut någon ny utställare. Denna gång blev det Lilian Ignell med hundarna Ludde och Timmys kullbror Dixie.

watch-2.htm

Jag avslutar denna tillbakablick med utställningen i Moheda den 8 Oktober. Valpen Timmy blev återigen Bir-och Big valp med till slut placering som Bis 4. Amigo och Sixten lyckades också bra, där Amigo tog Bir och blev Big 4.

watch-3.htm

Det sista jag har att säga denna gång är att Sjöbolyckans Lucky Ginger Amulette har gått bra som valp i ringen. Nu vet jag att vår Sjöbolyckans Otello Af Verdi kommer att ta över efter fina Amulette. Att jag ställer mina hundar på inofficiella utställningar har ett stort reklamvärde. De flesta domare är glada över att få se och döma hundarna.

Det var allt för denna gången och var så säkra på att jag kommer att återkomma. Christer Cederström

 

 

11 okt 2016

Flag Counter