Hellyckad helg

I fredags åkte vi med våra hundar Sjöbolyckans Puzzle Adventures "Aramis", Sjöbolyckans Jewel Epic "Wella", Sjöbolyckans Lucky Ginger Amulette, Sjöbolyckans Prince of Purplerain och Strike Giovanna Ginger Glow till ÖsTeks utställning i Sollentuna Rackethall. Vi övernattade på hundvänliga hotellet Memory i Kista. Vi hade en mycket mysig kväll med room-service och med fem så duktiga hundar.

På lördagen var det dags för utställning. Lilla Amulette satte för första gången sina tassar i en utställningsring och tog hem storslam. Duktiga hon.. Hon fick HP BIR och blev BIS valp 4-6 månader i finalen.

/bir-amulette-4-6-man-4-mars.jpg

Stolt Amulette med leksak och rosetter

/bis-amulette-4-mars.jpg

Amulette BIS valp 4-6 månader

/bis-4-mars-amulette.jpg

 Lycklig matte  med Amulette

Aramis och Prince fick excellent respektive very good. Ginger blev BIM med excellent CK cert medans Wella blev tvåa bästa tik med excellent CK R-cert. Vilken händelserik dag!

/wella-i-finalen-basta-unghund.jpg

Wella väntar i finalen Bästa unghund

/aramis.jpg

Vackra Aramis

Efter utställningen var  vi bjudna till Gerd på den godaste fiskgryta toppat med kaffe med semla. Vi önskar att vi kunde stannat kvar lite längre hos Gerd, men hemresan var ju kvar på agendan. En lång pratstund om hund och lite annat fick vi gjort iallafall. Nu laddar vi inför nästa utställning.

Hälsningar Lotta & Janette & Marie-Louise

7 mar 2016

Flag Counter