Ludde och Dixie på sin 1:a utställning

Den 1 oktober-16 var det dags att för första gången ställa ut våra två dandisar Ludde och Dixie. Detta skedde på Terrierklubbens officiella utställning i Tångahed. Vi fick åka med uppfödaren Janette Andersson och det var bra eftersom det var lite nervöst och första gången. Dixie - Sjöbolyckans Stiffelio af Verdi, 5 månader tävlade i valpklass med sin bror Timmy. Då vann Timmy och Dixie blev 2:a. Dixie fick ett fint omdöme men var lite blyg som domaren skrev. Lik matte kanske.


                  
Foto: Lilian Ignell

Ovan: Dixie med uppfödaren Janette Andersson

Ludde - Sjöbolyckans Puzzle Charms 2,5 år blev 2:a i öppen klass och fick very good och ett jättebra omdöme. Ludde ville gärna nosa på marken en del för där luktade det gott, tyckte han.


                                                               Foto: Tobias Cederström

Sedan var Ludde också med i avelsklassen och i uppfödarklassen. I uppfödarklassen fick Janette Andersson med sina dandiesar Liah, Wella, Prince, Aramis och Ludde en 3:e placering. Jätteroligt!


                                                                Foto: Tobias Cederström

Detta var en rolig dag och vi har kul i gruppen med våra hundar. När jag kom hem så anmälde jag oss till tävling i Växjö den 5 november. Ser fram emot detta. Tack Janette för en rolig dag och det blir nog fler sådana.

Hälsningar Lilian Ignell Skillingaryd.

24 okt 2016

Flag Counter