Min lycko Amulette

I helgen har min lycko Amulette varit på sina två första officiella utställningar. Den första SKK:s nationella utställningen var i Ronneby den 13/8 i den vackra Brunnsparken. En mycket vacker utställningsplats där blommorna prunkar.  Lilla Amulette ställdes för en finsk domare som heter Jetta Tschokkinen. Min lilla Dandie blev BIR och fick sitt första certifikat för utställningschampionat. Jag är så lycklig. Min pappa åkte med mig dit för att jag skulle slippa sitta i en bil så länge. Han tyckte det var riktigt roligt att få vara med.  Vi var flera Dandie Vänner på plats och vi hade det riktigt trevligt.  

/amulette-bir-cert.jpg
                                                          
 Foto: Tobias Cederström

På söndagen bar det iväg till SKK:s Internationella utställning i Askersund. Lilla Amulette hade fått vila helt ifred för att orka med ytterligare en utställningsdag. Hon är ju bara 10 månader gammal. Jag tror att den lilla tycker om att visa sig :) När det var dags att gå in i ringen så gick hon så fint. Domare var Göran Bodegård. Amulette fick sitt andra certifikat och blev BIM. Efter bedömningen pratade domaren om för mig att jag har en mycket snygg juniortik. Tror ni att jag blev glad. I Askersund hade jag Kalle (min gubbe) med mig som resesällskap. Vid ringen träffade vi lite Jack Russell folk. Hur mysigt som helst!  

/amulette-bim-cert-14-aug-askersund.jpg
                                                                    
Foto: Kalle Berglund

För er som inte varit på utställning så betyder BIR = Bäst i rasen och BIM = Bäst i motsatt kön. Ha en forsatt trevlig dag. // Amulette och Lotta

14 aug 2016

Flag Counter