Vår Norge resa

 

 

Mycket tidigt på morgonen Fredagen den 1 Juni startade färden upp till Oslo. Strax innan 13:00 kom vi fram till vårt boende. Senare på eftermiddagen gjorde vi ett besök hos Amigos uppfödare Randi Skare, detta pågick till långt fram på kvällen.

/blogg2.jpg

På Lördagen blev det att åka till Sandefjord för att visa Amigo på Norska kennelklubbens utställning. Amigo fick här en Excellent.

/blogg-1.jpg

Efter utställningen blev det åter en kväll hos Randi Skare. Denna gång var också Wenche och Odmund närvarande.

/blogg5.jpg

På Söndagen blev det en ny utställning. Denna gång var det Norska terrierklubbens utställning i Mjöndalshallen. Här var Wenche och Odmund närvarande. Denna dag fick Se Uch Collector`s Incredible MR Dubbs ”Amigo” Excellent, 1:a i konkurrensen, CK, Cert, Bir och Norskt Championat. Glädjen blev enormt stor vi d ringside.

 

/blogg-4.jpg

Efter utställningens slut blev det en kväll till hos Randi Skare. Efter en god natts sömn som blev en sovmorgon och en god frukost gick färden tillbaks från Oslo.

En mycket trevlig och uppspelt helg i Oslo som kommer att finnas kvar i minnet för lång tid framöver. Många tack till en mycket trevlig Randi Skare.

 

Vänligen Christer Cederström

8 jun 2018

Flag Counter